Glad Dirty Harry



Fick några bilder på DH från thomas ..Visst ser han glad ut? =)
Thomas tycker dh är jätte lätt lärd, och det är verkligen River oxå. Han har börjat hoppat ut genom kattluckan när han vill ut och kissa & han kommer nästan alltid när man ropar/visslar på honom... =)

...

 
Lite trött & lite smutsig om nosen efter all bus =)
Visst är hon söt .. Idag flyttar hon till Jocke & benitha


Bara en liten tanke , Ska någon som inte ens kan stå för vem hon/han är tala om saker och ting är seriösa eller inte?
Hur seriös är man om man skriver anonymt och inte kan stå för vad man säger?

Nu har även River hittat ett hem

Ja, fick verkligen svar fort på min önskan om någon som ville ha River även om han blir frisk eller ej .. Han kommer flytta nästa vecka till Therese och hennes son i Västerås. Så nu är då alla valpar tingade/köpta. Är så glad att alla valparna har fått kommit till hem som det verkligen har känts bra att sälja till. Man blev ju lite smått orolig i början när man fick det konstigaste mejlet efter det andra ... Men som tur var så dök det upp bra familjer / personer till allihopa :) Hoppas att det går bra för er allihopa med valparna. Ska bli så spännande att se hur dom kommer se ut om nått år . Donna vet jag ju redan är & kommer vara en kopia av både mor och far :) Men ska bli kul och se de andra vilka de blir lika i sätt och utseende .. & alla är ju så klart välkommna och hälsa på i framtiden :) Tror det blir ganska uppskattat av både Svea, rommel och deras barn, och oss så klart :)

TIll er som inte har en blogg åt valpen , så får ni gärna skicka bilder till mig på min mejl ([email protected]) , så kan jag ladda upp bilder här på bloggen ..

Foder till valparna

Tänkte skriva om foder till valparna till er som har köpt / kommer köpa våra valpar / eller andra amstaffvalpar!
Det är så att eftersom amstaffen är en muskelhund, så är det bra att den får ett speciellt valpfoder under uppväxten. Det brukar heta Extra breed Puppie och finns i lite olika fabrikat. Anledningen är att om valpen växer för fort kan musklerna bli för tunga för lederna. Man rekommenderar att man ger ett sådant foder till ca 1 års ålder. Många amstaffägare gör inte detta och får inga problem med leder osv, men man ska ju vara medveten om att det kan vara så , och vill man sin lilla ögonsten sitt bästa så kan man ju inte chansa , eller hur? :)

Nu är det bara River kvar

Idag flyttade Dirty Harry till skövde ... River hade ju ett litet blåsljud på hjärtat fick vi reda på hos veterinären i undersökningen. Jag har inte skrivit något om det ännu, eftersom River var tingad så det blev ju lite känsligt med hans köpare osv hur vi skulle göra. Men vi kommer ha kvar River och undersöka honom igen eftersom det troligtvis växer bort. Skulle det inte växa bort så kommer vi lämna River på foder istället .

Det går bra att göra intresseamälan på River tills vi vet om blåsljudet på hjärtat försvinner. Om det är någon som kan tänka sig att både ha honom på foder om han har ett bestående fel & köpa honom om han är frisk så är det jätte bra!  Nog för att jag tror att detta blåsljud kommer att växa bort, han är ju minst lika pigg som de andra valparna. Men som sagt det går bra att göra intresseanmälan för både köp, foder, eller både och. De som gör intresseanmälan för både köp & foder kommer jag titta på i första hand.


Angående Donna så har jag nu hittat ett bra hem till henne :) Hon kommer flytta till Jocke & Benitha, är så glad att dom bestämmde sig för att ta Donna :)

Länkar

doggzen.Lajsa.net Vira blåtira s blogg
http://donna.miserablehero.com/#home Donnas blogg
http://metrobloggen.se/cleotimmonsally Cleo (Jackie browns) blogg
http://dirtyboy.blogg.se/ Dirty Harrys blogg



Mvh =)


Donna & Dirty Harry








Besiktigade, chippade & vaccinerade.

Nu är alla valparna besiktigade chippade & vaccinerade. Känns skönt att få det gjort !
Veterinärerna tyckte att det var en himla fin kull ! Men vem tycker inte det ?
Nu är det bara 2 dagar kvar tills leveransdatumet...
Förresten så har jag glömt att skriva att det bara är Donna & Dirty Harry som finns kvar att tinga.
Resten har fått fina nya hem redan . Jisses vad många det är som hört av sig, men dock har jag inte ens svarat på endel av dem. Finns de som inte ens har läst igenom hela annonsen på blocket som hör av sig, hur seriös är man då?
Folk ska veta att jag hellre behåller de små sötingarna än säljer dem till oseriösa. Skulle aldrig aldrig sälja en valp till någon som det inte känns bra att sälja till. Så ligger det till. Nu hoppas jag att det dyker upp lika bra köpare till donna & dirty harry som resten av flocken har fått ´.



Men men , Nu blev det sol ute, kanske ska passa på att fota lite :)
Hade bra allihopa .

RSS 2.0